"Champions never complain - they are to buzy getting better!" | Pauilicious

Pauilicious

Annons

“Champions never complain – they are to buzy getting better!”

Så sa min specialidrotts lärare..och jag håller med henne fullt ut!

Iaf nu är allt igång igen och rutinerna ska tillbaka, drar till klubben vid 6-halv 7 för att köra lite mage innan boxningen börjar..tror inte att det kommer vara så jobbigt eftersom det är terminsstart..körde cardio imorse också. Efter träningen..dvs hemma kl halv 10 så blir det middag, tonfisk med keso och majs..åt tonfisk för första gången i mitt liv igår och ja..det smakar lite som det luktar..kattmat..men det är nyttigt och jag har precis börjar min diet nu. Ska gå på diet i ca 1 månad och ni kommer få följa hur jag äter och tränar!
Formbilder före diet:SP_A0140SP_A0137

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats