Kall och tråkig daag | Pauilicious

Pauilicious

Annons

Kall och tråkig daag

Failade imorse och glömde gymkortet hemma, som tur var så han ja hem och hämta det och kom tillbaka precis när gymmet öppna 😉 Sprang ca 47 minuter och sen körde jag armar, det var sjuukt mycket folk idag och alla maskiner var upptagna så gick ner till “sunk gymmet” och köre hantlar 😉 Då började iaf en kille (man?) prata med mig, tror han var 23..han ville iaf se på när ja körde boxning i slutet och sen körde han också lite..vet inte hur hans namn stavas för han va från sydafrika tror jag med det lät som bosje haha 🙂DSC01673

Känner att jag måste sola igen hähä..börjar bli bleek.
Iaf hade jätte mysigt igår med Steph och Julian, pepptalk och mys och tack gumman för dom super fina gymhanskarna!!
Lovar o lägga upp bilder på dom sen och det jag köpte igår, bara så alla vet så ska jag o mami se the tourist ikväll för den hade premiär igår 😀The-Tourist-Soundtrack När jag var liten ville ja se ut som angelina jolie..och det vill jag fortfarande!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats