Shopping gör mig träningssugen | Pauilicious

Pauilicious

Annons

Shopping gör mig träningssugen

Jag papi och lillebror åkte till Budo & fitness nyss och dom hade rea på massa kläder. Vi skulle egentligen kolla på säck för pappa vill ha en ny och vi hittade så ska fixa den och ett par handskar, sen hittade jag världens snyggaste lonsdale tröja fast fanns bara i L och XL men köpte L 😉 går o ha till tighta jeans elr tights. Köpte ett par spring tights också och ett basket linne, skit snyggt 😉 Jacka kosta 150, spring tightsen 100 och linnet 50 så det var svine billigt. Ni får bilder senare för nu ska jag snart dra till steph, vi ska laga midda o mysa osv oså kommer julian 😀 Lägger upp bilder sen, men jag lovar..shoppa träningskläder får en att vilja träna för man vill använmda kläderna 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats