Stickningar av kosttillskott | Pauilicious

Pauilicious

Annons

Stickningar av kosttillskott

Jag tar en shake ca 60-30min innan träning för att öka uthålligheten i mina muskler, i början trodde jag att jag blev torr i huden pga av kylan men sen hörde jag av folk runtom att dom får stickningar i kroppen utav kosttillskott och det är det jag har känt av.

Stickningarna (Paresti) beror på ett ämne som heter Beta-alanine som kommer till blodet och eftersom kosttillskott ökar blodflödet till musklerna så att dom kan jobba mer och hårdare så får musklerna mer beta-alanine och det kan kännas genom stickningar. Alla får inte det och det är helt ofarligt, lite jobbigt men när man väl börjar träna så tänker man inte på det! 🙂

Här är förövrigt bilder på mina tights och “basket”-linnet 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats